Zlatibor u ritmu Igara

Na planinskoj lepotici 4. juna 2020. održana takmičenja u tenisu, stonom tenisu i šahu

Zlatibor u ritmu Igara

čet, 04. juni 2020.


Dočekali smo i taj dan. Malo je kasnilo, pandemija je tresla svetom, ali sada napokon krećemo. Kako smo i obećali svima vama, našim dragim SIMovcima, čarolija Igara je nastavljena. Osmesi, zadovoljna lica takmičara, ali i onih koji su došli da pruže podršku svojim drugarima, mogli su da se vide već na Zlatiboru i u Čajetini, odakle je krenulo ovogodišnje takmičenje u okviru DUNAV OSIGURANJE Sportskih igara mladih. Utisci su fenomenalni. Zadovoljni su bili i naši koordinatori za opštinu čajetina Nemanja Kutlešić i Mirko Petrović, koji su svima bili pri ruci pre i tokom turnira.

Viktor je ponovo imao "svojih pet minuta", pored dobre zabave rezultati su svakako bili u drugom planu, ali je za one koji su se pokazali u najboljem svetlu, kao nagrada stigla potpuno zasluženo ulaznica za Državno finale. Na duele su na planini izlazili takmičari u tenisu, stonom tenisu i šahu.

Posebnu zahvalnost SIM Srbije uz medije, na podršci u realizaciji svih aktivnosti duguju i pulu sponzora: generalnom sponzoru Kompaniji Dunav osiguranje i kompanijama Coca-Cola i Coca-Cola HBC, Banka Poštanska štedionica, Elektroprivreda Srbije, Naftna industrija Srbije i Podravka Srbija.