Viktor dočekao srpsku ekspediciju

Hiljadu učesnika stiglo u Split, na Veliko međunarodno finale Sportskih igara mladih

Viktor dočekao srpsku ekspediciju

sub, 17. avgust 2019.


Ako ste danas tražili Viktora i pitate se gde je nestao omiljeni lavić naše dece koji im na terenu donosi sportsku sreću, odgovor je zapravo lak: Viktor je uvek tamo gde su i naši SIMovci.

To znači da ćete od danas pa sve do 22. avgusta moći da ga pronađete u Splitu, na velikom regionalnom finalu Sportskih igara mladih. U ovaj prelepi grad Viktor je, zajedno sa još oko 1.000 učesnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, doputovao sinoć, a svi drugari od jutros uveliko uživaju u druženju, sportu, dobroj zabavi, morskim talasima, suncu i pesku, kao i u obilasku prelepe splitske Rive.

Iako su dani predviđeni za takmičenja ponedeljak i utorak, 19. i 20. avgust, naši SIMovci koriste svaku priliku i traže bilo kakvo zgodno mesto da se igraju. Gotovo na svakom koraku, i u gradu i na plaži, možete ih videti kako igraju odbojku, fudbal, košarku, rukomet, tenis ili šah i to ne samo sa ekipom s kojom su došli u Split već i sa drugarima iz drugih gradova i zemlja s kojima su ih spontano spojili lopta i drugi sportski rekviziti. Nema lepšeg prizora, zar ne?

Glavni takmičarski dan za finaliste u tenisu, šahu, rukometu, trci na 60 metara i uličnoj košarci je ponedeljak, 19. avgust, dok će se odbojkaši na pesku, stonoteniseri, odbojkaši, fudbaleri i učesnici turnira u igri između dve vatre (graničar) nadmetati dan kasnije – u utorak, 20. avgusta. Nema sumnje da će u njihovim majstorskim potezima uživati svi – kako oni koji ih budu gledali uživo, tako i publika koja SIMovce verno prati putem interneta i medija.

Ceremonija svečanog zatvaranja Sportskih igara mladih biće upriličena u sredu, 21. avgusta, od 21 sat, na splitskoj Rivi, a tamo nas sve očekuju bogat program, zanimljivi gosti, odlična muzika, spektakularni vatromet i još mnogo iznenađenja. Pratite naš sajt i društvene mreže, jer ćemo vas redovno, u slici i reči, izveštavati o dešavanjima u Splitu. Jer Igre su zakon!

Posebnu zahvalnost Dunav osiguranje SIM Srbije duguje pulu sponzora – generalnom sponzoru Kompaniji Dunav osiguranje, Kompaniji Coca Cola koja je svim srcem uz Igre, Banci Poštanskoj štedionici, Elektroprivredi Srbije, Telekomu Srbija – MTS, Podravki Srbije i Naftnoj industriji Srbije.