U PRIJEPOLJU POBEDNICI EKOLOŠKE RADIONICE “ZERO WASTE – BUDI DEO IGRE – ČUVAJMO NAŠU PLANETU” EKIPA “POLIMLJE”

Najveća sportska manifestacija u Evropi, Dunav osiguranje Sportske igre mladih, u saradnji sa Sportskim savezom Prijepolja, organizovale su za učenike sedmog i osmog razreda edukativno-sportski događaj “Zero Waste - Budi deo igre -Čuvajmo našu planetu”.

U PRIJEPOLJU POBEDNICI EKOLOŠKE RADIONICE “ZERO WASTE – BUDI DEO IGRE – ČUVAJMO NAŠU PLANETU” EKIPA “POLIMLJE”

uto, 12. april 2022.


Deca i mladi  imali su priliku  da kroz promociju sporta prođu edukacije o pozitivnom uticaju na okolinu i spoznaju važnosti održivog razvoja i zaštite životne sredine. Prisutne su pozdravili i bodrili  predsednik Sportskog saveza Prijepolja Adis Balija i generalni sekretar Luka Šuljagić koji je primio Priznanje za učesće u edukativno-sportskoj kampanji “Zero Waste – Budi deo igre- Čuvajmo našu planetu 2022”.

Nakon završene edukacije, na redu su bila takmičenja na edukativnom poligonu. Mešovite ekipe pokazale su svoju sportsku spremnost, a pobedu si odneli Pavle, Ivona, Laina i Maid iz ekipe “Polimlje”.  

Coca-Cola u Srbiji i ove godine podržava nastojanje Dunav osiguranje Sportske igre mladih na području održivog razvoja učestvovanjem u velikoj edukativnoj kampanji Budi deo Igre - Sačuvajmo našu planetu. Ovom kampanjom Coca-Cola želi da doprinese što pozitivnijem uticaju na okolinu i pruži rešenja za izazove povezane sa ambalažom, u skladu sa svojim višegodišnjim projektom Svet bez otpada. U sklopu kampanje “Zero Waste - Budi deo igre -Čuvajmo našu planetu”, organizovaće se 35 događaja u Srbiji na kojima će imati priliku da učestvuju deca osnovnih i srednjih škola, učitelji, nastavnici i građani.