Sportske igre mladih ponosne na saradnju sa Dunav osiguranjem

Kompanija Dunav osiguranje predstavila CSR projekte i program društvene odgovornosti pod sloganom „Prijatelj od detinjstva“

Sportske igre mladih ponosne na saradnju sa Dunav osiguranjem

sre, 04. mart 2020.


Kompanija Dunav osiguranje predstavila je CSR projekte i program društvene odgovornosti pod sloganom „Prijatelj od detinjstva“. Ponosni smo što je Kompanija Dunav osiguranje prijatelj deci Srbije od detinjstva, veliki prijatelj malim SIM šampionima. U znak zahvalnosti i podrške, uručili smo im statuu SIM, najlepše sportske priče. Sportske igre mladih Srbije su, s ponosom, nosile ime Kompanije Dunav osiguranje u 2019. godini. Hvala što ste bili naš generalni sponzor.

Prethodna godina je bila veoma uspešna za sve nas. Obeležili ste veliki jubilej, kao Kompanija sa tradicijom dugom 45 godina, imali ste uspešnu poslovnu godinu i bili ste sponzor naše organizacije.

Posebno zahvaljujemo mr Mirku Petroviću, predsedniku Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje, na podršci Igrama u interesu dece Srbije i dece regiona, kao i na svim lepim rečima o projektu Sportskih igara mladih i njegovoj vrednosti, kao i o radu naše organizacije. Hvala od srca.

Koristimo priliku da Kompaniji Dunav osiguranje zahvalimo i kao društveno odgovornoj kompaniji, koja je uz nas od osnivanja Igara.

„Prijatelj ostaje prijatelj“ nije samo slogan koji s ponosom nosite, već je, kada je Dunav osiguranje u pitanju, tako i u praksi.

Drago nam je što smo pokazali da zajedno možemo mnogo više i što smo realizacijom Igara uspeli da obradujemo veliki broj dece u Srbiji. Hvala Vladi Republike Srbije, koja je naš visoki pokrovitelj i hvala predsedniku Republike Srbije, g. Aleksandru Vučiću, što je svim srcem uz Igre od osnivanja Igara u Srbiji i što je prepoznao značaj i vrednost Igara u interesu dece Srbije i dece regiona. Hvala što ste bili i ostali naši prijatelji.

Želimo vam mnogo sreće u radu i nadamo se da će naša saradnja u ovoj godini, na obostrano zadovoljstvo, biti još uspešnija – rekla je Ivana Jovanović, predsednica Sportskih igara mladih Srbije.