SIMOVCI, VEĆ DANAS NAM POŠALJITE VAŠE PORUKE PROTIV VRŠNJAČKOG NASILJA!

Simovci, cilja nam je da zajedno sa vama i našim generalnim sponzorom, kompanijom Dunav osiguranje, pošaljemo JASNU i GLASNU poruku protiv svih vidova vršnjačkog nasilja, posebno onog na sportskim terenima i tribinama.

SIMOVCI, VEĆ DANAS NAM POŠALJITE VAŠE PORUKE PROTIV VRŠNJAČKOG NASILJA!

pet, 21. april 2023.


Kao manifestacija koja promoviše fair-play, toleranciju, poštovanje različitosti, zdrave stilove života, zajedno sa generalnim sponzorom Sportskih igara mladih u Srbiji, kompanijom “Dunav osiguranje”, odlučili smo da našu desetu, jubilarnu sezonu obeleži kampanja koja ima za cilja da ukaže na sve vidove vršnjačkog nasilja – “Pružam ruku, ne podmećem nogu”. Pored članova SIM tima i tima kompanije “Dunav osiguranje”, stručni kosultant kampanje je psihološkinja Biljana Lajović, koja ima ogromno radno iskustvo u ovoj oblasti.

Pozivamo vas da se pridružite ovoj kampanji i još jednom zajedno pošaljemo poruku koja su prihvatljiva ponašanja i konačno damo prostora deci koja žele da uz podršku odraslih budu primer kako je u životu važno “pružiti ruku, a ne podmetnuti nogu”.

U svim mestima gde se budu održavale manifestacije Dunav osiguranje Sportskih igara mladih – Karavan radosti i prijateljstva, SIMOVCI će u “DUNAV OSIGURANJE korneru imati prostor da ostave svoje poruke poruke protiv vršnjaškog nasilja. Spremite poruke, proverite kad stižemo u vaše mesto i pridružite nam se. Takođe, poruke se već danas mogu poslati i putem mail-a [email protected].  

Kampanju „Pružam ruku, ne podmećem nogu“, „Dunav“ će podržati u okviru svog krovnog projekta društvene odgovornosti „Prijatelj od detinjstva“ i za autore najkreatvnijih poruka obezbediće nagrade:

- tri nagrade za poruke iz “Dunav kornera”

- tri nagrade za poruke koje budu stigle putem mail-a- [email protected]

- četiri nagrade za poruke sa radionice na Državnom prvenstvu

Ove godine nagradiće se i mesto u kojem publika bude najbolja-najkorktnija. Neće izostati ni tri stipendijska osiguranja za učesnike koji se pored sportskog uspeha budu istakli u poštovanju osobina koje promovišu SIM -fair-play, tolerancija, poštovanje različitosti, druženje.

Simovci, na ovom linku možete preuzeti obrazac za poruku na kojoj možete napisati vašu poruku protiv vršnjačkog nasilja, koju nam možete doneti kada Karavan radosti i prijateljstva stigne u vaš grad /upload/file/PORUKE.jpg .