Sastanak Organizacionog odbora SIM 2020.

U hotelu M održan sastanak OO Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije za 2020.

Sastanak Organizacionog odbora SIM 2020.

sre, 26. februar 2020.


U hotelu M, u Beogradu održan je sastanak OO Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije za 2020. godinu. Sastanku su prisustvovali predstavnici gradova domaćina KARAVANA RADOSTI I PRIJATELJSTVA SIM SRBIJE 2020. Na sastanku su analizirani rezultati saradnje sa predstavnicima lokalnih samouprava i tehničkim partnerima na teritoriji Srbije za 2019. godinu, kao i svi segmenti organizacije i realizacije kompletnih aktivnosti u okviru Igara.

Sezona SIM 2019. u Srbiji je ocenjena kao posebna i veoma uspešna, a i oboreni su rekordi po svim pitanjima. Iskoristili smo priliku da se u ime svih članova OO SIM zahvalimo gradovima domaćinima, koordinatorima, sportskim stučnjacima koji su dali doprinos u radu i razvoju Igara. Posebna zahvalnost upućena je predstavnicima grada Novog Sada koji je bio domaćin otvaranja Igara za region, kao i predstavnicima grada Sremska Mitrovica koji je svim srcem uz Igre od osnivanja, a gde smo u 2019. godini prosvaili 6. rođendan.

U projektu Dunav osiguranje Sportske igre mladih u Srbiji u 2019. godini učestvovalo je 75.024 takmičara, a u Igrama u regionu preko 202.000 dece i mladih. Učesnici Dunav osiguranje Sportskih igara mladih u Srbiji su u 2019. godini bili mali sportisti iz 187 mesta /gradova /opština naše zemlje.

Karavan radosti i prijateljstva Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije 2020. održaće se u 25 gradova, od Surdulice do Sombora. Po planu realizacije aktivnosti početak takmičenja u Srbiji planiran je za 20. mart, kada će biti objavljeni gradovi i datumi organizacije KARAVANA RADOSTI I PRIJATELJSTVA, turnira u svim sportovima ( kvalifikacija, regionalnih i gradskih finala) a ujedno i otvorene online prijave za učešće u Igrama.

Deco, jedva čekamo da se ponovo družimo. Svim SIMovcima želimo mnogo sreće!