DUNAV OSIGURANJE SPORTSKE IGRE MLADIH U PRIJEPOLJU

Dunav osiguranje Sportskih igara mladih posetile su i decu Prijepolja gde su održani turniri u basketu, malom fudbalu i Coca Cola kup.

DUNAV OSIGURANJE SPORTSKE IGRE MLADIH U PRIJEPOLJU

uto, 12. april 2022.


Više stotina dečaka i devojčica iz prijepoljskih osnovnih i srednjih škola provelo je dan na sportskim terenima. Luka Šuljagić, generalni sekretar Sportskog saveza Prijepolja, zahvalio se Dunav osiguranje Sportskim igrama mladih što su deci Prijepolja pružila priliku da uživaju u pravom sportskom spektaklu i da se za dalji plasman u Igrama bore na “domaćem terenu”.

Da je Prijepolje grad dece i pravih SIMOVACA pokazalo se na sportskim terenima. Posle ekološke edukativne radionice “Zero Waste – budi deo igre – čuvajmo planet”, zaigrao se mali fudbal. Plasman na Regionalno finale izborila je mlađa selekcije ekipe “Polimlje 1”. Istim putem nastavili su i  njihovi stariji drugari koji su izborili prvo mesto na takmičenju Coca Cola kup. U ženskoj konkurenciji, pobednice su prošlogodišnje učesnice Državnog filnala, ŽFK “Jasen” iz Brodareva.

Odličan odziv ekipa bio je i na turniru u basketu 3x3. U finalnim utakmicama pobede su pripale ekipama “Mladost” u ženskoj i “Eliminatori” u muškoj konkurenciji,