Genijalna SIM ideja osvojila i Kragujevac

Dragan Đorđević, predsednik Gradskog saveza školskih sportskih društava Kragujevac i glavni SIM koordinator za taj grad, o ovogodišnjim Sportskim igframa mladih

Genijalna SIM ideja osvojila i Kragujevac

Uto, 03. Oktobar 2017.


Dragan Đorđević, predsednik Gradskog saveza školskih sportskih društava Kragujevac i glavni SIM koordinator za taj grad:

Druženje kroz igru, igra bez imperativa pobede, a ipak takmičenje koje se nastavlja i na raspustu, potpuno besplatno i dostupno svima, je prava stvar! Genijalna ideja koju smo u Gradskom savezu školskih sportskih društava Kragujevac prepoznali i podržali. Potrudili smo se da budemo dobri domaćini i pravi partneri. Obezbedili smo najbolje terene, sudije, lekarsku zaštitu, medalje i osveženje za sve učesnike.

Samo otvaranje Igara kod nas je bilo začinjeno plesnim nastupom pobedničke grupe OŠ "D.L.Španac" u takmičenju Tvoj lajk za moj ples. Ove godine smo verovatno ostavljeni za kraj SIM karavana, jer najbolje dolazi na kraju :).

Siguran sam da smo odradili odličan posao o čemu su svedočila nasmejana i zadovoljna lica dece!

Ubeđen sam da će svaka naredna sezona takmičenja Sportskih igara mladih biti sve bolja i bolja, a do tada sve pohvale i pozdrav svim SIMovcima!